top of page
Ieškoti

Viešųjų erdvių priežiūra ir pritaikymas gyventojams

Laučių kaimo bendruomenė baigė įgyvendinti 2021 m. nevyriausybinių organizacijų ir

bendruomeninės veiklos stiprinimo 2021 metų veiksmų plano įgyvendinimo 1.1.4 priemonės „Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“. Jam buvo skirti 2000 eurų, kuriuos skyrėme viešųjų erdvių priežiūrai. Iš šio projekto lėšų įsigijome vejapjovę, lapų pūstuvą ir akumuliatorines gyvarvorių žirkles. Visos šios priemonės naudojamos tvarkant mūsų bendruomenės aplinką. Dar iš projektinių lėšų įsigijome viešinimo stendą, suoliuką ir šiukšlinę. Stende bus viešinama visa bendruomenės informacija. Taip pat gyventojai

norintys paskelbti savo informaciją galės ją patalpinti mūsų informaciniame stende.

Projekto įgyvendinime dalyvavo savanoriai ir bendruomenės tarybos nariai, nes be vyriškų rankų nebūtume tiek daug nuveikę. Dirbome visi kas ką galėjome, bendromis jėgomis mes įveikėme visus darbus. Ačiū projekto dalyviams už dalyvavimą projekto įgyvendinime.

Projektas atnešė labai didelę naudą ne tik bendruomenės gyventojams bet ir visiems besilankantiems mūsų bendruomenėje. Turėdami nemažai savo aplinkos poselėjimui reikalingo inventoriaus dažniau galime pasirūpinti ir teritorijos priežiūra.


Pirmininkė Sonata Dauskartė



19 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
Post: Blog2_Post
bottom of page