top of page
Ieškoti

Laučių kaimo bendruomenėje įrengta poilsio zona

Bendruomenės prižiūrimoje teritorijoje vyksta įvairios veiklos, renginiai, į kurios susirenka skirtingas žmonių kiekis. Didžiausią kiekį žmonių pritraukia kasmetinė šventė, kurioje dalyvauja apie 700 žmonių, iš jų 500 žmonių bendruomenės veiklos teritorijos ir Šilutės seniūnijos gyventojai. Kiti 200 asmenys yra svečiai iš viso Šilutės, Klaipėdos, ir rajonų.


Vietos gyventojus šventės, talkos ir kitokie užsiėmimai suartina ir įtraukia bendrai veiklai, o visus dalyvius moko kultūringo elgesio, mažina visuomenės atskirtį bei skatina pažinti ir puoselėti aplinką ir tradicijas. Siekiant sudaryti palankias sąlygas susibūrimams viešoje erdvėje buvo sukurtas naujas infrastruktūros objektas – pavėsinė su lauko baldais, kurią sudaro lauko baldai (stalas su 2 suolais). Taip pat buvo įsigytas traktoriukas, reikalingas prižiūrėti bendruomenei skirtas viešąsias erdves, kuriomis ji naudojasi savo veiklose (24272 kv.m.).

Sukurta viešąja erdve ir prižiūrimomis viešosiomis erdvėmis naudosis renginių, švenčių ar poilsio metu 700 žmonių, iš jų 500 žmonių bendruomenės veiklos teritorijos ir 200 Šilutės rajono gyventojai. Sutvarkyta aplinka puoš gyvenvietę, bus saugi vieta leisti laiką su šeima, draugais ar bendruomene.



NMA projekto aprašymas.docx-s0906
.pdf
Download PDF • 237KB

įgyvendinto projekto ataskaita užpildyta -s0906
.pdf
Download PDF • 270KB

16 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
Post: Blog2_Post
bottom of page